Select your Top Menu from wp menus

CE 2012: Cehia-Grecia 2-1,Polonia-Rusia 1-1.Bataie intre suporteri

Naţionala de fotbal a Cehiei a învins, marţi, la Wroclaw (Polonia), cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Greciei, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European din Ucraina şi Polonia.
Pentru Cehia au marcat Jiracek ‘3 şi Pilar ‘6, iar pentru Grecia a înscris Gekas ’53.

Reprezentativa Poloniei a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, marţi seară, pe stadionul Naţional din Varşovia, în compania Rusiei, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European pe care îl găzduieşte alături de Ucraina.

Pentru Polonia a marcat Blaszczykowski ’57, iar pentru Rusia a înscris Dzagoev ’37.

Incidente între suporterii ruşi şi polonezi au avut loc, marţi, înainte de meciul Polonia – Rusia, de la Euro-2012, iar poliţia a utilizat un tun cu apă şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe huliganii polonezi.

Încadraţi de un important dispozitiv de securitate, fanii ruşi s-au îndreptat spre stadionul din Varşovia scandând: „am venit să câştigăm” şi „Rusia, Rusia”. Câteva zeci de polonezi au aruncat cu petarde în direcţia lor, ruşii răspunzând şi aruncând cu sticle.

În apropierea stadionului au avut loc noi incidente între suporterii polonezi şi ruşi, iar poliţia a intervenit cu tun de apă şi gaze lacrimogene.

Poliţiştii erau prezent în număr mare în jurul stadionului, fiind însoţiţi de câini şi arme cu gloanţe de cauciuc.

Clasamentul grupei A este următorul:
1. Rusia – 4 puncte;
2. Cehia – 3 puncte;
3. Polonia – 2 puncte;
4. Grecia – 1 punct.
Ultima etapă programează, sâmbătă, de la ora 21.45, meciurile: Grecia-Rusia şi Cehia-Polonia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ce-2012-cehia-grecia-2-1polonia-rusia-1-1-bataie-intre-suporteri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19