Select your Top Menu from wp menus

CC a suspendat acţiunea de concesionare a aeroportului din Chişinău

 Curtea Constituţională a dispus suspendarea acţiunii Hotărârii Guvernului din 30 mai curent prin care a fiost aprobata  concesionarea activelor Î.S. „Aeroportul Internaţional Chişinău” şi a condiţiilor concesionării acestora. Asta,  până la soluţionarea în fond a cauzei cu emiterea unei decizii sau hotărâri definitive, potrivit unui comunicat al instituţiei. 

Decizia pe care  CC  a luat-o ieri este  urmare a unei sesizari  în care se sustine  ca respectiva hotărîre a Guvernului a fost  neconstituțională, întrucît la acea vreme guvernul avea statut de interimat, iar  concursul ulterior de concesionare a aeroportului s-a desfasurat netransparent.

Amintim ca la inceputul lunii curente  ÎS ”Aeroportul Internațional Chișinău” a fost dat in concesiune pe 49 de ani unei companii din Daghestan, F.Rusa. Asta, dupa ce din concurs s-au retras, fara a-si explica motivele, alti cativa competitori din Occident.

 

De asemenea,


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cc-a-suspendat-actiunea-de-concesionare-a-aeroportului-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19