Select your Top Menu from wp menus

CC a declarat neconstituționale actele adoptate în Parlament

La scurt timp după ce a fost sesizată de deputații Partidului Democrat, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională hotărârea Parlamentului de numire în funcția de președinte a legislativului a Zinaidei Greceanîi. De asemenea, au fost declarate neconstituționale actele legislative adoptate astăzi, 8 iunie, de către deputații ACUM și PSRM, transmite IPN.

„Se declară neconstituționale, ab initio, actele legislative (legile, hotărârile) adoptate de deputații Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la data de 8 iunie 2019 și ulterior”, se spune în hotărârea Curții.

Hotărârea CC este definitivă, nu poate fi supusă niciunei căi de atac, intră în vigoare la data adoptării și se publică în Monitorul Oficial.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cc-a-declarat-neconstitutionale-actele-adoptate-in-parlament/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19