Select your Top Menu from wp menus

Caz tragic la Furceni: INEC in fantana

 Cadavrul unui locuitor al satului Furceni a fost scos azi dimineata  din  fantana. Barbatul in varsta de 67 de ani ar fi venit  dupa apa, dar a ajuns in adancul fantanii care are cel putin 16 metri. Motivul caderii  urmeaza a fi stabilit de oamenii legii.  

Descoperirea macabra a fost facuta miercuri dimineata de o femeie care traieste in apropierea fantanii.  Aceasta a anuntat organele competente. Salvatorii din Orhei s-a deplasat la  Furceni  si in decurs de aproimativ o ora au reusit sa scoata corpul neinsufletit al victimei.

Batranul, care locuia impreuna  cu fiul,   ar fi disparut de acasa inca ieri seara. Se presupune ca acesta a incercat sa umple caldarea, dar  cand s-ar fi  aplecat deasupra fantanii nu s-a putut stapani  pe picioarele bolnave si a cazut in apa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/caz-tragic-la-furceni-inec-in-fantana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19