Select your Top Menu from wp menus

Câțiva polițiști din Orhei au primit mențiuni pentru reținerea unor infractori

Patru polițiști, printre care și câțiva din Orhei, care au contribuit la reținerea unui grup de infractori implicat în furturi și spargeri de mașini, au primit diplome din partea conducerii raionului.

Cei patru sunt  lt-col.Adrian Cozarciuc –comandantul plutonului de partulare Orhei-Telenești a INP, lt-maj. Alexei Cebotari, sg-maj. Stanislav Vozniac și sg-inf. Gheorghe Godoroja, se mentioneaza pe site-ul oficial al CR Orhei.

Amintim că în luna februarie au fost reţinuţi  doi tineri originari din Călărași și Chișinău care au comis  în raioanele republicii mai multe furturi de roţi. Reținerea a avut loc în noaptea de 21 februarie când cei doi infractori se deplasau cu un automobil BMW. Polițiștii au verificat vehicolul în care au găsit patru anvelope și jante de aluminiu, dar și echipament pentru montarea și demontarea roților.

Reţinuţii au recunoscut că  roțile au fost furate de la un automobil Renault, parcat în fața unui bloc locativ în orașul Orhei şi că au mai săvârşit  furturi similare în Rîșcani, Chișinău, Sîngera, Ialoveni şi Strășeni .

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cativa-politisti-din-orhei-au-primit-mentiuni-pentru-retinerea-unor-infractori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19