Select your Top Menu from wp menus

Câteva sute de persoane au participat la concertul de 9 mai la Orhei FOTO

Ziua de 9 mai a fost marcată la Orhei în după-amiaza de azi printr-un concert în parcul Ivanos. Programat să înceapă la ora 15,  concertul a inceput mai târziu , timp în care orchestra Şcolii de Muzică a delectat publicul cu aşa melodii ca „Hora Unirii” sau „E şi grea, e şi frumoasă viaţa de român”.

Tematica melodiilor s-a schimbat odată cu ieşirea în scenă a artiştilor din Chişinău – cum ar fi Vitalie Dani, care au interpretat mai multe melodii in limba rusă. Pe scenă a urcat şi primarul Ilan Şor (Shor) care a rostit o scurta cuvantare prilejuita evenimentului. 

În dimineaţa zilei la Orhei, tradiţional a avut loc  și o ceremonie de depunere de flori la monumentul Ostaşului necunoscut.
Ziua de 9 mai, conform tradiției sovietice,  este considerată Ziua Victoriei. În majoritatea țărilor din UE, Ziua Victoriei este marcată pe 8 mai, iar pe 9 mai este sărbătorită Ziua Europei.

  • 9 mai orhei 1
  • 9 mai orhei 2
  • 9 mai orhei 3
  • 9 mai orhei 4
  • 9 mai orhei 5
  • 9 mai orhei 6

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cateva-sute-de-persoane-au-participat-la-concertul-de-9-mai-la-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19