Select your Top Menu from wp menus

Câteva partide s-au arătat interesate de identificarea unui candidat comun pentru Preşedenţie

Maia Sandu, iniţiatoarea Partidului Acţiune şi Solidaritate spune că în afară de Partidul Demnitate şi Adevăr, încă două formaţiuni şi-au manifestat disponibilitatea de a discuta despre un candidat comun pentru alegerile prezidenţiale.

În cadrul emisiunii “Alb şi Negru”, de la Unimedia, fosta ministră a educaţiei a spus că o discuţie mai concretă a fost purtată cu PDA şi Andrei Năstase, dar oricum discuţii mai concrete despre un candidat comun vor putea fi purtate în toamnă. Aceasta pentru că este necesară elaborarea unui mecanism care ar identifica candidatul cu cele mai mari şanse.

Maia Sandu a spus că duminică PAS va organiza congresul de constituire al formaţiunii, la care se va alege conducerea partidului, dar şi se va decide despre înaintarea unui candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Potrivit fostei ministre a Educaţiei, până în prezent au fost constituite structuri teritoriale în 20 de raioane, fiind depuse 7000 de cereri de aderare la partid.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cateva-partide-s-au-aratat-interesate-de-identificarea-unui-candidat-comun-pentru-presedentie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19