Select your Top Menu from wp menus

Câte 4 milioane lei, primăriilor Orhei si Telenesti, pentru proiecte regionale

Primaria orasului Orhei a devenit beneficiara a unui proiect in valoare de  peste 4,5 mln lei, finantat in proportie de cca 90 la suta din  Fondul Național pentru Dezvoltare Regională .

Agentia  de Dezvoltare Centru informeaza intr-un comunicat de presa ca  proiectul „Dezvoltarea sistemului de management integrat al deșeurilor solide, inclusiv colectarea separată, reciclarea, crearea poligoanelor”,   pentru care a aplicat primaria Orhei, a fost aprobat de curand spre finantare,  in anul 2012. Costul total al acestuia este de  4 mil. 548 mii lei, inclusiv   4mln. 24 mii lei – din partea Fondului Național pentru Dezvoltare Regională.

Un alt  proiect  de aceeasi anvergura financiara ca cel de la Orhei apartine   primăriei orasului  Telenești.  Potrivit sursei citate, costul total al proiectului  primariei Telenesti „Dezvoltarea sistemului public de canalizare și epurare a apelor uzate la nivel intercomunitar Telenești”, se ridica la circa 4,5 mil. de lei. Din aceasta suma, o cota in marime de  4 mln. lei si-a asumat-o , de asemenea,  Fondul Național pentru Dezvoltare Regională .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cate-peste-4-mln-lei-primariilor-orhei-si-telenesti-pentru-proiecte-regionale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19