Select your Top Menu from wp menus

Cătălin Josan vrea din nou să cucerească topurile muzicale din Italia

După succesul uimitor pe care l-a avut cu piesa „Don’t wanna miss you „, interpretul moldovean Cătălin Josan a lansat un nou single. Piesa se numeşte „D’estate” (În vară) şi este înregistrată în colaborare cu trupa italiană La Differenza.

Interpretul a menţionat pe pagina unui sait de socializare că piesa a intrat in rotaţia radiourilor italiene şi a fost primită cu multă căldură de fani. „La moment ne ocupăm activ de filmări. Pregătim un videoclip oficial care va fi lansat în scurt timp şi pe YouTube. Îmi pare rău de aşteptare”, a menţionat interpretul.

Cătălin pregăteşte şi o altă surpriză fanilor săi. În cel mai scurt timp, acesta va lansa şi un material discografic.
Artistul moldovean a devenit foarte popular în Italia după ce piesa sa “Don’t wanna miss you” a obţinut discul de aur pentru cele mai multe vînzări ale unei singure piese descărcate de pe iTunes.

Sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/catalin-josan-vrea-din-nou-sa-cucereasca-topurile-muzicale-din-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19