Select your Top Menu from wp menus

Cătălin Josan: „Tactica guvernanţilor noştri e următoarea, şi s-a văzut: cum îi critici, cum rămâi pe drumuri”

Un interviu cu artistul eliminat dintre cei care au evoluat la concertul din Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Limbii Noastre cea Română.
Cătălin Josan este interpretul care a fost eliminat din lista artiștilor care au evoluat la concertul din Piața Marii Adunări Naționale de sarbătoarea „Limba Noastră cea Română”. El crede că totul s-a întâmplat după ce Pasha Parfeni a urcat pe scenă la concertul de Ziua Independenței cu un tricou ce purta mesajul #NuPlaha.

Europa Liberă: Vorbim despre aceste sărbători care pentru tine au avut un gust amar, pentru că nu te-ai regăsit în lista artiştilor care urmau să concerteze în data de 31 august, cu ocazia sărbătorii naţionale Limba Noastră cea Română. Ce a fost la mijloc?

Cătălin Josan: „Nu cred că e vorba doar de cazul meu. E cazul şi al oamenilor care au stat după gard pe 27 august, într-o ceremonie care ar fi trebuit să fie pentru toată lumea. Dar s-a transformat într-un spectacol privat, numai pentru nişte VIP-uri, oameni care aveau invitaţii, şi restul trebuiau să fie doar spectatori care să vadă printre garduri. Cam aceasta mi s-a întâmplat şi mie, pentru că şi eu am rămas cumva după gard, printr-un gest pe care eu nu pot să mi-l explic. Și am rămas foarte surprins de decizia celor care au organizat concertul de pe 31 august, de a mă exclude din lista artiştilor care era prestabilită pentru tradiţionalul concert de pe Piaţa Marii Adunări Naţionale.”

continuarea pe europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/catalin-josan-tactica-guvernantilor-nostri-e-urmatoarea-si-s-a-vazut-cum-ii-critici-cum-ramai-pe-drumuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19