Select your Top Menu from wp menus

Cât trebuie să dormi pentru a slăbi. Studiu

Un studiu realizat pe gemeni a arătat că subiecţii care dormeau mai puţin de 7 ore aveau o predispoziţie clară spre obezitate. În schimb, cei care dormeau mai mult de 9 ore erau mai puţin predispuşi la obezitate,  arată un nou studiu, citat de realitatea.net cu  referire la de The Telegraph.

Acesta este primul studiu care studiază influenţa somnului asupra unor gene asociate cu obezitatea.

Genele acestea influenţează modul în care corpul foloseşte energia, modul în care grăsimea este depozitată în organism, senzaţia de saţietate şi timpul de absorbire a zaharurilor.

Studiul a fost condus de cercetătorii de la Universitatea din Washington.La studiu au participat 1.088 de perechi de gemeni.

ssursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cat-trebuie-sa-dormi-pentru-a-slabi-studiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19