Select your Top Menu from wp menus

Cât de rare sunt trăsăturile tale fizice: Lucruri pe care nu le ştiai despre ochii, părul şi obiceiurile tale VIDEO

Câţi oameni sunt stângaci, câţi au ochii albaştri şi câte persoane strănută când sunt expuse la lumină puternică? Sunt câteva dintre statisticile inedite pe care le oferă un videoclip care arată cât de speciale sau comune sunt diferite trăsături fizice.

Videoclipul de aproximativ două minute, realizat de echipa site-ului Buzzfeed, a fost postat în urmă cu cinci zile pe YouTube şi a adunat peste 1 milion de vizualizări.

Un aspect pe care cel mai probabil foarte puţini îl conştientizează atunci când îl fac este împreunarea mâinilor ca în timpul rugăciunii. 50 la sută dintre persoane duc mâna dreaptă peste cea stângă, iar 49 la sută au impulsul de a aşeza mâna stângă deasupra, în timp ce restul de 1 la sută nu au nicio preferinţă.

Printre celelalte statistici inedite prezente în videoclip se află procentul oamenilor care au vârtejul în sensul acelor de ceasornic, tipurile de amprente digitale, frecvenţa cazurilor în care oamenii se nasc fără măseaua de minte şi altele.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cat-de-rare-sunt-trasaturile-tale-fizice-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-ochii-parul-si-obiceiurile-tale-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19