Select your Top Menu from wp menus

Casele demnitarilor moldoveni: cine, cate, unde, de cat

Lista  alcatuita de Union.md contine doar 10 nume de demnitari moldoveni. Si pare a fi nici pe departe completa. Mai cu seama ca autorul  nu desvaluie sursele si criteriile (s-ar putea si politice) potrivit carora a intocmit acest clasament.

Pana apar si alte topuri de agest gen, iata  lista Union.md:

1.Vlad Filat (prim-ministru) – o casă (4,6 milioane de lei).

2. Vladimir Voronin (deputat PCRM) – o casă de locuit în raionul Dubăsari (estimată la 31 de mii de lei), un apartament în Chișinău (de aproape 2 milioane de lei), o vilă în satul Pârâta, raionul Dubăsari (71 mii de lei).

3. Anatol Șalaru (ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor) – o casă de locuit în București (90.000 euro) și 2 apartamente în Chișinău.

4. Nae Simion Pleșca (deputat PLDM) – 2 case de locuit în Chișinău ,un apartament în București și o bucătărie de vară.

5. Chiril Lucinschi (deputat PLDM) – 2 apartamente în Chișinău (de 550 mii de lei și 1, 4 milioane de lei), o casă de locuit (3,3 milioane de lei).

6. Mihai Moldovanu (viceprim-ministru) – 2 apartamente, o casă de locuit.

7.Valeriu Guma (deputat PD) – 3 case de locuit (proprietate privată).

8. Dumitru Diacov (deputat PD) –o casă de locuit , un apartament în Moscova.

9. Andrei Usatâi (Ministrul Sănătății) – o casă de locuit în Anenii Noi (520 mii de lei), un apartament  în Chișinău (370 mii de lei).

10. Pavel Filip (Ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor) -2 case de locuit (243 mii de lei și 66 mii de lei).

Aproape jumătate dintre deputații PLDM au câte două apartamente sau două case.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/casele-demnitarilor-moldoveni-cine-cate-unde-de-cat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19