Select your Top Menu from wp menus

Casă din Susleni, pârjolită de incendiu FOTO

Ziua de marţi, 23 mai,  a fost nefastă pentru o familie din Susleni. Casa în care locuiesc a luat foc la o oră matinală, când stăpânii nu se aflau la domiciliu. Incendiul a fost observant de vecini, iar aceştia au anunţat pompierii din Orhei.
Potrivit maiorului Serviciului de Salvare, Vasile Gutani, ajungând la faţa locului, echipa de pompieri a constatat că ard bunurile din interiorul unei camere de locuitsi şi o parte din acoperişul casei.
Incendiul a fost lichidat în decurs de aproximativ 1 oră, înainte ca focul să cuprindă alte spaţii şi bunuri din imobilul într-un nivel, care are o suprafaţă de 90 m2.
Cauza și prejudiciul provocat de incendiul din Susleni urmează a fi stabilite, a mai precizat sursa citată.

  • 3
  • 2
  • 1

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/casa-din-susleni-parjolita-de-incendiu-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19