Select your Top Menu from wp menus

Casă din Berezlogi, devastată de incendiu. Stăpânul gospodăriei, salvat de pompieri FOTO

O casă din satul Berezlogi a fost devastată de un incendiu nocturn. Pompierii din Orhei au reuşit să bareze calea flăcărilor şi să salveze viaţa stăpânului gospodăriei.

Direcţia Situaţii Excepţională Orhei a fost alertată de către vecinii care au văzut cum rotocoale de fum ies de la gospodăria din preajmă. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu 4 pompieri, care au constatat că arde o casă, numită bucătărie de vară. Potrivit maiorului Vasile Guțanu, pompierii au luptat cu focul timp de 3 ore şi, după zorii zilei, incendiul a fost lichidat.

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, din locuinţa cuprinsă de flăcări a fost scos stăpânul casei, în vârstă de 60 de ani, şi au fost salvate o jumătate din bunurile din interior. Totuşi, focul a distrus o cameră, antreul şi acoperişul.

Cauza izbucnirii incendiului și paguba pricinuită de flăcări urmeaza a fi stabilite.

  • incendiu casa berezlogi (1)
  • incendiu casa berezlogi (2)

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/casa-din-berezlogi-devastata-de-incendiu-stapanul-gospodariei-salvat-de-pompieri-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19