Select your Top Menu from wp menus

Carne de câine sau pisică, descoperită în mâncarea fast-food din Londra

Testele ADN efectuate pe un produs de tip fast-food nu au putut stabili ce fel de carne conține. Analizele au exclus posibilitatea ca urmele de carne să fie de miel, vită, porc, cal sau pui, generând speculații intense.
Potrivit Daily Mirror, citata de Eveninentul Zilei, felul de mâncare vândut sub denumirea de „curry de miel” nu conține miel sau un alt tip de carne cunoscut pentru consum. Ar putea avea, în schimb, carne de câine sau de pisică. Informațiile alarmante au fost prezentate într-un documentar de televiziune al postului BBC 3.

În cadrul investigației, au fost alese la întâmplare feluri de mâncare din mai multe fast-fooduri din Londra: hamburgeri, mâncare chinezească și kebabi.

„Conţine carne, dar nu este miel, porc, vită sau pui. Nici cal şi nici capră. În acest moment, laboratorul nu poate identifica exact de la ce animal provine”, a declarat un purtător de cuvânt.

„Este absolut terifiant! Dacă nu este niciuna dintre aceste cărnuri cunoscute, atunci ce este? De unde vine?”, se întreabă nutriţionistul Surinder Phull.

sursa: EVZ.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/carne-de-caine-sau-pisica-descoperita-in-mancarea-fast-food-din-londra-cititi-mai-mult-este-terifiant-carne-de-caine-sau-pisica-descoperita-in-mancarea-fast-food-din-londra/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19