Select your Top Menu from wp menus

Carabiner condamnat pentru dezertare

condamnat la 4 ani închisoare cu suspendare şi amendat cu 10 mii lei pentru comiterea a trei infracţiuni, printre care: acte de violenţă săvîrşite asupra militarului, încălcarea regulilor statutare cu privire la relaţiile dintre militari şi dezertare.

Procuratura militară Chişinău a demonstrat prin probe că, în intervalul lunilor septembrie – octombrie 2014, în timp ce se afla în cantina ostăşească a unităţii, carabinierul i-a aplicat unui camarad lovituri cu piciorul, iar cîteva zile mai tîrziu, l-a lovit pe acelaşi coleg cu pumnul în ochi. În rezultatul acţiunilor violente ale inculpatului, victima s-a ales cu diverse vătămări corporale.

De asemenea, inculpatul este învinuit de procurori că la finele lunii octombrie 2014, nu s-a prezentat la şedinţele de pregătire profesională, lipsind nemotivat de la serviciu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/carabiner-condamnat-pentru-dezertare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19