Select your Top Menu from wp menus

Parti din cadavrul unui om, langa resedinta cuplului Brangelina

Alertă maximă la reşedinţa celui mai adorat cuplu de actori din lume, Brad Pitt şi Angelina Jolie. Mâinile unui om şi capul acestuia, care păreau tăiate cu o precizie chirurgicală, au fost găsite lângă reşedinţa celor două staruri, din cartierul Hollywood Hills, Los Angeles, SUA.

Deşi Brad şi Angelina şi cei şase copii ai lor nu erau acasă, la aflarea veştii că cele trei părţi de corp au fost găsite în cutii de carton, întocmai cum se întâmplă în celebrul film “Seven” în care joacă Pitt, cele două staruri au înlemnit.

Nu mai puţin de 30 de detectivi au fost trimişi în zona unde s-au descoperit capul şi mâinile tăiate, iar paza reşedinţei cuplului Brangelina a fost imediat triplată.

Sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/capul-unui-om-gasit-la-doi-pasi-de-angelina-jolie-si-de-brad-pitt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19