Select your Top Menu from wp menus

Capra/Oaia Verde ne-ar putea aduce un guvern

Şedinţa Parlamentului la care se va pune la vot învestirea Guvernului va avea loc miercuri, 18 februarie, începând cu ora 14.00. Decizia a fost luată de către Biroul permanent al legislativului, marţi 17 februarie.
Candidatul la funcţia de premier trebuie să adune cel puţin 51 de voturi în condiţiile în care alianţa minoritară PLDM-PD are 42 de deputaţi. Analiştii cred că guvernul va fi votat cu ajutorul comuniştilor, care vor forma o alianţă tacită cu PLDM şi PD.
Pe de altă parte vice-preşedintele PLDM, Iurie Leancă a declarat că ar putea să nu voteze pentru un guvern minoritar fără să fie constituită o alianţa PLDM-PD-PL. Acelaşi gest l-ar putea face şi un al deputat PLDM – Eugen Carpov.
Votul pentru noul guvern va avea loc în ultima zi al anului Calului de Lemn, conform calendarului chinezesc. Pe 19 februarie conform aceluiaşi calendar începe anul Caprei/Oii de Lemn ,Verde.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/capraoaia-verde-ne-ar-putea-aduce-un-guvern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19