Select your Top Menu from wp menus

Cantecul anti-Putin al parașutiștilor ruși : „Pleacă, tiranule!”

Un fimuleț al unui grup rock, format, din câte se pare, din parașutiști ruși, cântând o melodie în care premierul Vladimir Putin este numit ”tiran”, a făcut senzație pe internet, după ce a fost postat pe YouTube. ”Îți cerem frumos: pleacă, tiranule”, se spune într-unul dintre versurile cântecului.

Filmulețul a fost urmărit în doar trei zile de peste120.000 de ori. Postat sub denumirea de ”Putin și parașutiștii”, cântecul îl prezintă pe premierul rus ca nimic altceva decât un birocrat corupt care” a distrus forțele armate” de-alungul ultimilor ani, relatează „New York Times”.

Autorii cântecului îl ironizează pe Putin și pentru declarațiile făcute de acesta, conform cărora panglica albă, considerată simbolul manifestațiilor de protest de luna trecută, era ”un prezervativ”.

Unul dintre membrii trupei a spus, în faţa unui jurnalist uimit de faptul că foşti combatanţi îl critică pe Putin – fost agent KGB care cultivă o imagine de om dur – că nu suportă regimul corupt al premierului rus.

sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cantecul-anti-putin-al-parasutistilor-rusi-%e2%80%9epleaca-tiranule/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19