Select your Top Menu from wp menus

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vine la Chişinău

Merkel va ajunge în Moldova până la sfârșitul verii, a anunțat astăzi premierul Vlad Filat în cadrul unei conferințe de presă, în care a vorbit despre rezultatele vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles și Luxembourg, în perioada 26-28 iunie.

O dispoziţie privind începerea pregătirilor a fost semnată déjà de şeful Executivului.  „ Vom avea în discuţie probleme ce vizează relaţii bilaterale, procesul de integrare a R. Moldova în UE şi problema reintegrării ţării. Va fi o vizită plină şi acest lucru este important pentru noi”, a spus șeful Guvernului.

În cadrul ultimei sale vizite la Bruxelles, s- a nunțat trecerea la faza a doua a implementării planului de acțiuni în vederea liberalizării regimului de vize. De asemenea, Moldova și UE au semnat un accord de liberalizare a spațiului avia și de creare a unui spațiu comun.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cancelarul-germaniei-angela-merkel-vine-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19