Select your Top Menu from wp menus

Campionatul European din 2020 se va desfăşura în mai multe ţări

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa în oraşe din mai multe ţări, a anunţat secretarul general Gianni Infantino.
„Un Euro pentru Europa. Campionatul European din 2020 va avea loc în oraşe diferite din întreaga Europă”, a spus Infantino.

La 7 noiembrie, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că a trimis o scrisoare de intenţie la UEFA pentru ca Bucureştiul să găzduiască, alături de alte 12 oraşe din Europa, meciuri de la Campionatul European din 2020, an în care se vor împlini 60 de ani de la înfiinţarea competiţiei.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a lansat, la 30 iunie 2012, ideea unui turneu final al Campionatului European organizat în 2020 în 12 sau 13 oraşe din toată Europa.

Singura care s-a opus acestui proiect a fost Turcia, care îşi dorea să găzduiască Euro-2020, dar şi Jocurile Olimpice în acelaşi an.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/campionatul-european-din-2020-se-va-desfasura-in-mai-multe-tari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19