Select your Top Menu from wp menus

Campanie moldo-română de restaurare a unor cimitire militare

Autorităţile de la Chişinău şi Bucureşti vor demara o campanie de identificare şi restaurare a unor cimitire militare de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite agenţia de presă Rador.
În total circa 245 de cimitire vor fi restaurate. Majoritatea au fost distruse după al Doilea Război Mondial, o bună parte din cele rămase au fost vandalizate, notează TVR1.

Decizia de a institui o astfel de campanie a fost luată în cadrul unei vizite efectuate de Miniştrii apărării, Gabriel Oprea şi Vitalie Marinuţă, la cimitirul de la Călăraşi (Republica Moldova). Aici sunt înmormântați 31 de militari români căzuţi în al Doilea Război Mondial. Cheltuielile de întreţinere a cimitirului din Călărași sunt  suportate de statul român.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/campanie-moldo-romana-de-restaurare-a-unor-cimitire-militare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19