Select your Top Menu from wp menus

Campanie de readucere acasa a moldovenilor din Italia

Astăzi, a fost dat startul campaniei de informare şi sensibilizare „Nimeni nu e singur pe pământ” care se va desfăşura cu suportul părţii italiene. Până în luna octombrie, moldovenii care muncesc în Italia vor fi consiliaţi juridic, psihologic şi social. Totodată, ei vor fi informaţi despre oportunităţile care li se oferă odată ce se decid să revină acasă.

Cum să-şi perfecteze actele, să se angajeze legal în câmpul muncii sau să-şi reintregreze familia – acestea vor fi răspunsurile oferite în cadrul campaniei desfăşurate de comun cu partea italiană. Totuşi, scopul primordial al proiectului este mult mai pretenţios.

Sărăcia la care sunt chemaţi să revină nu-i ademeneşte pe concetăţenii noştri. Nici proiectul „Pare 1+1” care oferă facilităţi şi înlesniri pentru cei veniţi de peste hotare pentru a investi capitalul acumulat într-o mică afacere nu trezeşte încredere.
Campania se va desfăşura în 9 oraşe italiene. Ulterior proiectul va fi extins şi în alte ţări. Potrivit statisticilor oficiale în Italia muncesc 130 de mii de moldoveni.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/campanie-de-readucere-acasa-a-moldovenilor-din-italia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19