Select your Top Menu from wp menus

Calvarul alb de la inceputul saptamanii: stare de stres si actiuni anti-stres. FOTO

Stratul de zapada care a acoperit la inceputul saptamanii curente strazile din orasul Orhei a pus  bariere albe atat in  calea conducatorilor auto si a pietonilor , dar si sarcini caracteristice iernii,  in fata  responsabililor cu lucrarile de asigurare a circulatiei  pe carosabilul si trotuarele din  urbe.

Din cauza zapezii,  soferii de microbuse si pietonii s-au ales cu batai de cap

si nervozitati. Marti dimineata transportatorii de  pe rutele de calatori Nr1

si Nr.4  s-au aratat nemultuimiti de faptul ca la periferiile orasului, spre

deosebire de centru, lucrari de deszapezire si presarare cu antiderapant

practic nu s-au facut.  In consecinta, unele microbuse intarziau la statiile de

calatori, iar calatorii le inaintau pretentii soferii.  Pe trotuare, pietonii de

asemenea, faceau slalom printre nametii albi si inalti.

 

S olicitat in amiaza zilei de  marti  referitor la actiunile  care se intreprind pentru a remedia situatia,  Nicanor Pulbere, managerul-sef al I.M. ‘Servicii comunal-locative Orhei (SC L), a declarat  ca intreprinderea   dispune de lucratori ,  combustibilo, material antiderapant (700 m3 ) , insa nu este asigurata cu tehnnica necesara pentru deszapezirea trotuarelor.  Astfel incat, devine necesara participarea agentilor economici la lucrarile impuse de caderile masive de zapada,a  adaugat  N.Pulbere.

 

Potrivit sursei citate, in lucrarile de  curatare a carosabilului dupa zapada care a cazut la sfarsitul saptamanii trecute, inceputul saptamanii curente au fost implicate 6 unitati de transport, un greider, 2 autospeciale cu lama si imprastietoare  de nisip, 1 imprastietor de nisip, 1  excavator  si   1 autospeciala Ivec o. In acelasi timp, 40 de muncitori de la  SC L Orhei au fost mobilizati la curatarea trotuarelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/calvarul-alb-de-la-inceputul-saptamanii-stare-de-stres-si-actiuni-anti-stres/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19