Select your Top Menu from wp menus

Calul unui gospodar din Cihoreni, eliberat cu ajutorul salvatorilor din Orhei FOTO

Salvatorii din Orhei au participat la o acţiune de salvare a unui animal care, pentru săteni, prezintă o întreagă avere. Un cal dintr-o gospodărie din satul Cihoreni, comuna Biești, care a avut nenorocul să se prăbuşească într-o groapă, a fost scos la suprafaţă, cu ajutorul angajaţilor DSE Orhei.

Potrivit inspectorului superior, Afanasie Stici, salvatorii au fost solicitaţi aproape de amiaza zilei de astăzi, pentru a scoate calul dintr-o groapă săpată în timpul lucrărilor de conectare la apeductul din localitate. După mai multe eforturi, alături de câţiva săteni, care au pus umărul la eliberarea animalului, salvatorii au reuşit să scoată calul din groapă. Operaţiunea s-a încheiat cu succes şi de aceea că animalul nu a fost afectat de cădere, arătând teafăr şi nevătămat.

  • cal salvatori cihoreni, foto dse orhei (3)
  • cal salvatori cihoreni, foto dse orhei (2)
  • cal salvatori cihoreni, foto dse orhei (1)

Astfel de intervenţii sunt destul de rare în activitatea salvatorilor din Orhei. Precedentul caz a avut loc cu mai bine de o jumătate de an în urmă la Trebujeni, unde a fost deblocat un cal care și-a prins picioarele în fundamentul unei construcții nefinalizate.

foto: DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/calul-unui-gospodar-din-cihoreni-eliberat-cu-ajutorul-salvatorilor-din-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19