Select your Top Menu from wp menus

Căldură, vânt și pericol excepţional de incendiu//Cum fumegă gunoiştea din Orhei pe aşa vreme FOTO

Începutul lunii mai trece sub cod galben de pericol excepțional de incendiu pentru zona de centru şi sud a republicii. Avertizarea meteo a fost emisă de Serviciul Hdrometeorologic de Stat din cauza temperaturilor înalte, de până la 28-30 de grade Celsius şi vântului puternic care pot provoca şi răspândi flăcările eventualelor focare.

În oraşul Orhei, pe asa vreme, un pericol potențial si practic permanent vine din partea gunoistii orasenestii. Acest loc fumega, mai ales, pe vreme caldă şi aridă, iar pompierii se deplasează cu regularitate la stingerea focarelor de ardere.

Potrivit datelor DSE Orhei, încă de la mijlocul lunii aprilie, echipele de pompieri au intervenit frecvent  la gunoişte, pentru a nu admite răspândirea focului şi acoperirea  orasului cu fum dens. 

  • gunoiste orhei, focare, pompieri (4)
  • gunoiste orhei, focare, pompieri (3)
  • gunoiste orhei, focare, pompieri (5)
  • gunoiste orhei, focare, pompieri (1)

imagini luna aprilie, DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/caldura-vant-si-pericol-exceptional-de-incendiu-cum-fumega-gunoistea-din-orhei-pe-asa-vreme-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19