Select your Top Menu from wp menus

Cadou de nuntă ilegal de la bunicuţa pentru nepotul-mire din închisoare

O femeie în vîrstă de 75 de ani a vrut  să-i ofere  bani nepotului în ziua în care acesta îşi înregistra căsătoria.  Locul în care urma să fie transmis cadoul a fost însă cu totul  nepotrivit: penitenciarul nr.12-Bender, unde tânărul  îşi ispăşeste  pedeapsa de 5 ani   de privaţiune de libertatate.

Făptaşa s-a dovedit a fi chiar bunica deţinutului. Batrâna vroia  să asiste  la ceremonia  de încheiere a căsătoriei dintre nepotul său şi concubina acestuia de la libertate. Potrivit unui comunicat DIP, în  urma percheziţiei corporale efectuate de către colaboratorii Serviciului regim şi supraveghere, în lenjeria intimă a bătrânei a fost depistată o bancnotă în sumă de 100 de dolari.

Ceremonia  precedată de incident s-au produs cu o zi în urmă si acum bunicuţa   riscă amendă  pentru incercarea de a face  un cadou de nuntă  necuvenit.

Tinerii însurăţei au primit totuşi un dar cuvenit  din  partea administratiei penitenciarului: după  înregistrarea căsătoriei au avut o  întrevedere de lungă durată.

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cadou-de-nunta-ilegal-de-la-bunica-pentru-nepotul-mire-din-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19