Select your Top Menu from wp menus

Cadavrul unui batran degerat, gasit langa o benzinărie din Chişinău

Un bărbat a murit în din cauza gerului, cadavrul lui fiind găsit vineri într-o benzinărie din Chişinău de către un trecător.

Bărbatul avea aproximativ 70 de ani şi a fost găsit la o benzinările din apropierea gării de către un trecător, care a chemat ambulanţa. Veniţi la faţa locului, medicii nu l-au putut ajuta, constatând doar decesul. Ei presupun că bătrânul a murit degerat, însă medicii legişti urmează să constate cauza exactă morţii.

Meteorologii anunţă că temperaturile vor continua să scadă, iar la sfârşitul săptămânii viitoare vor ajunge la minus 17 grade ziua şi minus 24 de grade noaptea. Către mijlocul săptămânii sunt prognozate şi ninsori.

sursa: tv7


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cadavrul-unui-batran-degerat-gasit-langa-o-benzinarie-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19