Select your Top Menu from wp menus

Cad din nou capete la Primăria Chișinău. Cauza – şpagă 300 euro

Specialistul principal al Direcţiei Funciare din cadrul Primăriei Chișinău Vasile Ungureanu va fi demis din funcție, a anunțat astăzi Serviciul de presă al administrației locale. Funcționarul este suspectat de acte de corupție.

 ,,Spre regret, în acest moment nu pot fi întreprinse şi alte acţiuni legale, deoarece funcţionarul se află în concediu de boală, deja de 3 zile”, se precizează într-un comunicat al Primăriei.
 Administrația locală a decis să-l demită pe Vasile Ungureanu după ce mai multe surse mass-media au difuzat imagini video cu funcțioanarul care lua mită de 300 de euro. Acesta a fost surprins de o cameră ascunsă.
 CCCEC a deschis un dosar pe acest caz pentru trafic de influență. Funcționarul de la Primărie figurează în calitate de bănuit. Bărbatul este cercetat în stare de libertate.
   Reamintim că la începutul lunii mai, un alt funcționar de la Primăria Chișinău a fost suspendat din funcție pentru că a fost surprins în timp ce lua mită de 10.000 de euro. Acesta activa în calitate de jurist.
sursa: arena.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cad-din-nou-capete-la-primaria-chisinau-cauza-spaga-300-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19