Select your Top Menu from wp menus

Ca pe drojdii. Numărul alegătorilor în raionul Orhei – în creștere

În pofida tendințelor de scădere a numărului populației, recunoscute unanim, numărul alegătorilor din Moldova este în continua creștere. Comisia Electorală Centrală a dat publicității astăzi faptul că numărul alegători înscriși în Registrul de Stat al Alegătorilor (RSA) la data de 1 septembrie 2017 este de 3 255 361. Cifra a crescut cu peste 18 mii de oameni față de datele făcute publice la 13 septembrie 2016.
Aceeași tendință este înregistrată și în rainul Orhei, dacă acum un an în RSA erau înregistrați 101035 de alegători, azi această cifră a urcat la 101106.
De menționat că potrivit datelor recensământului din 2014 populația raionului Orhei constituia 101502 persoane, cifră care include și persoanele sub 18 ani.
BBC anunța într-un articol de anul trecut că zilnic Moldova este părăsită de 106 oameni, fiind țara cu cea mai mare rată de scădere a populației din lume. Tot anul trecut , comunitatea de investigaţii RISE Moldova a documentat faptul că în Registrul de Stat al Alegătorilor se găsesc mai multe persoane decedate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ca-pe-drojdii-numarul-alegatorilor-in-raionul-orhei-in-crestere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19