Select your Top Menu from wp menus

Ca pe drojdii//Aparatul primarului de Orhei creşte cu o treime. Cresc şi cheltuielile – cu 650 mii lei!

Aparatul primarului municipiului Orhei  creşte ca pe drojdii, la fel ca și cheltuielile de personal. La începutul lunii aprilie, numărul unităţilor de personal a trecut de 80, ceea ce înseamnă o creştere cu o treime faţă de câteva luni în urmă. Inevitabil, cresc cheltuielile bugetare – cu cca 650 mii de lei.

Înaintea sărbătorilor Pascale, Consiliul municipal Orhei a aprobat un proiect de decizie prin care aparatul primarului de Orhei a ajuns la 81 de unităţi, în raport cu cele 55,5 unităţi de adineaori. Drept motiv de majorare a numărului de personal cu peste 25 de unităţi este adus volumul mare de muncă.

Creşterea aparatului este însoţită de o creştere simetrică a chetuielilor de personal. Pentru supimentarea sumei bugetare, necesară în acest scop, sunt prevăzuți  647 de mii de lei.  


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ca-pe-drojdii-aparatul-primarului-de-orhei-creste-cu-o-treime-cresc-si-cheltuielile-cu-650-mii-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19