Select your Top Menu from wp menus

CA a hotarat ca teroristul turc reţinut la Chişinău sa fie eliberat

Curtea de Apel Chişinău a anulat decizia Judecătoriei sectorului Buiucani din 7 mai, prin care cetăţeanul Turciei,anunţat în căutare internaţională la solicitarea autorităţilor turceşti, a fost arestat pe un termen de 18 zile.

Totodată, prin aceeaşi decizie, Curtea de Apel a dispus eliberarea provizorie sub control judiciar a învinuitului, cu stabilirea anumitor restricţii, până la clarificarea tuturor circumstanţelor cazului şi luarea unei decizii referitor la extrădarea acestuia autorităţilor din Turcia.

Decizia a fost bazată pe faptul, că numitul are statut de refugiat, care i-a fost acordat de autorităţile din Germania în anul 1996 şi cade sub incidenţa protecţiei Convenţiei privind statutul refugiaţilor.

Potrivit datelor oficiale, bărbatul în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat de Curtea de Apel din Ankara, Turcia, la şase ani de închisoare pentru finanţarea terorismului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ca-a-hotarat-ca-teroristul-turc-retinut-la-chisinau-sa-fie-eliberat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19