Select your Top Menu from wp menus

C.R. Orhei: plăcerile si neplăcerile funcţiilor de la partid

 Componenta Consiliului raional Orhei s-a innoit cu 3 consilieri. Acestia au participat deja la o  sedinta a forului raional, de pe locurile care le-au fost eliberate de catre precursorii din  listele de partid.

La inceputul sedintei Consiliului raional din saptamana curenta,  mandatele de consilier au fost inmanate liberal- democratului Vilian Mosanu care l-a inlocuit in aceasta functie pe Ion Stefarta, in prezent presedinte al raionului; social-democratului lui Ion Siman, care l-a inlocuit pe actualul vice-presedinte al  raionului, Andrei Globa,  si democratului Valerian Corobca care l-a inlocuit pe deja fostul vice-presedinte al raionului, Sergiu Muravschi.

Mandatele de consilier ale celor 3 inalti functionari din administratia raionului  au fost ridicate in luna martie,  pe motiv de incompatibilitate a functiilor.  Dar asta,  dupa o perioada lunga de dispute scandaloase, mai ales cu reprezentantii PDM si PL, care inca din toamna anului trecut au avut pretentii mari fata de ipostazele duble ale presedintelui si vice-presedintilor raionului.

De notat  ca in cadrul aceleeasi sedinte a Consiliului raional Sergiu Muravschi s-a lipsit si de postul de    vice-presedinte. Aceasta, pe calea excluderii functiei sale din organigrama Consiliului raional. Ideea a apartinut consilierilor democrati si a fost realizata cu sprijinul comunistilor si liberarilor.

citeste:  Un vice-preşedinte al raionului Orhei ‘tăiat’ din organigramă

Muravschi a intrat in Consiliul raional Orhei pe lista Partidului Democrat, dar a ajuns in    dizgratia colegilor de partid. Amintim ca vara trecuta acesta  si-a dat votul  pentru alegerea candidatului PLDM, Ion Stefarta, in functia  de  presedinte al raionului.

Sergiu Muravschi a mai detinut  de 2 ori postul de  vice-presedinte al raionului Orhei. Anterior, ca reprezentant al Aliantei ” Moldova Noastra”.

 


 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/c-r-orhei-consilierii-noi-si-mutarile-partinice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19