Select your Top Menu from wp menus

Afacere ‘interraionala’ cu acte false, inclusiv legitimatii de politist.VIDEO

Trei tineri din raioanele Orhei, Rezina si Telenesti au fost arestati pentru confecţionarea şi punerea în circulaţie a actelor oficiale cu semne vădite de falsificare.  Printre acestea – legitimatii   de serviciu ale colaboratorilor MAI, pe care  orheianul in varsta de 27 de ani incerca sa le vanda  contra sumei de   350 euro.

Efectuând percheziţii în automobilele suspecţilor, oamenii legii au depistat trei legitimaţii de poliţist cu funcţii de ofiţeri în batalionul de patrulare rutieră şi un supliment cu semne vădite de falsificare. Din acelasi arsenal fac parte plăcile de numere de înmatriculare; actele contabile,  ştampilele şi facturile fiscale neluate la  evidenţă.

Mai mult ca atat, politia a gasit si sume importante de bani:   261 de mii de lei, 3500 de euro si  2000 de dolari, iar pe langa toate acestea – o  armă cu ţeava lisă de model Winchester, calibru 12 mm si ochelari  dotati cu camere video.

Tanarul originar din raionul Orhei  a fost arestat  alaturi de alti doi complici ai  sai din raioanele  Rezinta si Telenesti,  intr-o ampla operatiune   a Comisariatului de politie din Chisinau, precizeaza Centrul de presa DP MAI.

Dacă cei 3 banuiti vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4000 la 12000 lei   sau închisoare pe un termen de pînă la 5 ani.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/business-interraional-cu-acte-false-inclusiv-legitimatii-de-politist-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19