Select your Top Menu from wp menus

BUNCĂRUL de unde a fost lansat un ATAC INFORMATIC fără precedent FOTO

Cel mai mare mare atac informatic din istoria internetului ascunde un conflict între un grup care luptă împotriva spam-erilor și Cyberbunker, o companie olandeză acuzată că a gazduit site-uri care trimit mesaje spam.

Compania este cunoscută pentru atacuri informatice de tip Denial of Service, dar și pentru că a găzduit cel mai mare site de piraterie, The Pirate Bay.

Spamhaus susține că Cyberbunker, în cooperare cu „găşti criminale” din Europa de Est şi Rusia, ar fi în spatele atacului.

Cyberbunker își are sediul într-o clădire blindată dintr-o pădure din Olanda, informeaza evz.ro.

Atacul fără precedent în istoria internetului a început pe 19 martie. Milioane de useri au avut de suferit de pe urma conexiunilor încetinite la internet.

 

Citiţi mai mult:  EVZ.ro 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/buncarul-de-unde-a-fost-lansat-un-atac-informatic-fara-precedent-foto-cititi-mai-mult-buncarul-de-unde-a-fost-incetinit-internetul-intr-un-atac-fara-precedent-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19