Select your Top Menu from wp menus

Bugetul a fost prejudiciat cu patru milioane de lei cu ajutoarele sociale acordate ilegal

Bugetul de stat a fost prejudiciat cu circa patru milioane lei (230 de mii de euro), pentru că unele ajutoare sociale nu au fost distribuite la cele mai sărace familii. Un anunţ în acest sens a făcut astăzi Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, în cadrul unei conferinţe de presă, informează MOLDPRES.

Pentru a primi ajutoare sociale, unele persoane au declarat date eronate despre veniturile lor. Astfel de încălcări au fost comise în nouă raioane: Cimişlia, Hînceşti, Făleşti, Teleneşti, Nisporeni, Ştefan Vodă, Ungheni, Glodeni şi Briceni.

Procurorii au deschis nouă dosare penale pentru încălcări stabilite la acordarea ajutoarelor sociale din mai multe localităţi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bugetul-a-fost-prejudiciat-cu-patru-milioane-de-lei-cu-ajutoarele-sociale-acordate-ilegal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19