Select your Top Menu from wp menus

Bucurie: Toţi viceprimarii de Orhei – comunişti VIDEO

O problemă serioasă de care s-a ocupat în această săptămână Consiliul orăşenesc Orhei, nu a fost lipsită şi de momente  haioase. S-a întâmplat în timpul discuţiilor legate de alegerea viceprimarilor.
După ce primarul llan Shor i-a prezentat pe Igor Grigoriev şi Valerian Cristea, cunoscuţi in calitatea lor de odinioară de membri marcanţi ai Partidului Comunistilor, în faţa consilierilor a ieşit şi cea de-a treia candidată la funcia de viceprimar, Reghina Apostolova.
Liderul comuniştilor de la Orhei, Oleg Vasilcan, a  întrebat-o pe Apostolova ce partid a reprezentat pe vremea când era consilier municipal la Chişinău. Răspunsul  i-a provocat lui Vasilcan o bucurie ironică, de această situaţie amuzându-se el însuşi, dar şi alţi consilierii din opoziţie.
Asta, ca reacţie la faptul că şi cel de-al treilea viceprimar s-a dovedit a fi  cu rădăcini în Partidul Comuniştilor.

Precizăm că 
 Reghina Apostolova a candidat pe listele PCRM la alegerile locale din 2007 pentru Consiliul Municipal Chişinău. A fost pretor interimar al sectorului Râşcani al Capitalei. Numele acesteia apare şi în Raportul Kroll, ca făcând parte din acţionariatul Unibank, alături de aşa persoane ca Petru Lucinschi sau fostul şef al Vămii Viorel Melnic.
Valerian Cristea a fost deputat PCRM şi viceprim-ministru în Guvernele comuniste conduse de Vasile Tarlev, în perioada anilor 2001-2006. Din anul 2010, este preşedinte al Consiliului Republican al Sindicatului Federativ al Lucrătorilor din Energetică „Sindenergo”.
Igor Grigoriev a fost Secretar general al fracţiunii PCRM în Parlamentul republicii. La sfârşitul  anului trecut, a părăsit formaţiunea. Grigoriev a fost şi  director al Agenţiei Proprietăţii Publice. În perioada electorală, când a candidat la funcţia de consilier orăşenesc Orhei din partea MSPR “Ravnopravie”, a indicat că nu este angajat în câmpul muncii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bucurie-toti-viceprimarii-de-orhei-comunisti-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19