Select your Top Menu from wp menus

Bucurie de scurtă durată la Orhei. Shakhtyor Soligorsk egalează 1-1 în meciul cu Milsami

Milsami Orhei a deschis scorul în partida retur din etapa a doua preliminară Europa League. Guilherme a marcat pe terenul Complexului Sportiv Raional Orhei în minutul 6. Bucuria suporterilor orheieni a durat însă în jur de 20 de minute. După mai multe atacuri concentrate la poarta apărată de Andrian Negai belarusul Kashevski a egalat pentru Shakhtyor Soligorsk. În cazul în care scorul rămâne egal, partida va ajunge în prelungiri, asta deoarece şi în meciul meciul disputat în deplasare acum o săptămâna s-a înregistrat un egal de 1:1.
Pentru a merge mai departe în Europa League , Milsami are nevoie doar de victorie, în cazul unei alte egalităţi Shakhtyor Soligorsk va beneficia de avantajul golurilor marcate pe teren străin.

Dacă fotbaliştii orheieni vor obţine o victorie aceştia se vor califica în etapa a 3-a preliminară din Europa League. Primul meci va fi disputat de Milsami Orhei pe data de 1 august în Franţa, contra Saint-Etienne. Meciul disputat pe terenul Geoffroy-Guichard, va fi arbitrat de irlandezul Padraig Sutton.

Saint-Étienne este un oraș în Franța, prefectura departamentului Loire, în regiunea Ron-Alpi.Acesta are o suprafaţă de peste 80 de km2 şi o populaţie de peste 175 de mii de locuitori.

Meciul retur , din 8 august nu va fi disputat la Orhei ci la Chişinău. Aceasta deoarece standardele UEFA nu permit desfăşurarea meciurilor din etapa 3-a pe terenuri asemenea celor de la Complexul Sportiv Raional Orhei Orhei.

Orheiul are o suprafaţă de peste 14 km2 şi o populaţie de peste 33 de mii de locuitori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bucurie-de-scurta-durata-la-orhei-shakhtyor-soligorsk-egaleaza-1-1-in-meciul-cu-milsami/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19