Select your Top Menu from wp menus

Brazilia şi Mexic cer explicaţii Statelor Unite privind acuzaţiile de spionaj

Guvernele Braziliei şi Mexicului au cerut luni explicaţii oficiale Statelor Unite, după acuzaţiile formulate anterior de televiziunea braziliană TV Globo privind spionarea preşedinţilor Dilma Rousseff şi Enrique Pena Nieto.
Pentru noile sale dezvăluiri de duminică, TV Globo a beneficiat de colaborarea jurnalistului The Guardian Glen Greenwald, instalat în Brazilia, care a divulgat un document deţinut de fostul consultant de informaţii american Edward Snowden.

Acesta din urmă este inculpat pentru spionaj în Statele Unite pentru că a dezvăluit amploarea supravegherii electronice americane în lume şi în prezent este refugiat în Rusia.

Greenwald a declarat că s-a întâlnit cu Snowden în iunie la Hong Kong, când acesta i-a transmis informaţiile

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/brazilia-si-mexic-cer-explicatii-statelor-unite-privind-acuzatiile-de-spionaj/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19