Select your Top Menu from wp menus

Bono ar putea deveni cel mai bogat rocker de pe planetă!

Solistul trupei U2, Bono, ar putea deveni cel mai bogat star rock de pe planetă, după ce compania Facebook va fi listată la bursă, potrivit mediafax.ro.

Cântăreţul deţine 1,5 % din acţiunile Facebook, prin firma sa, Elevation Partners. Când compania Facebook va fi listată la bursă, acţiunile lui vor valora aproape 1 miliard de dolari (630 de milioane de lire sterline), scrie click.ro.

Bono a investit în Facebook în 2009 şi a cumpărat acţiunile cu 90 de milioane de dolari (56 de milioane de lire sterline).

Artistul ar putea deveni cel mai bogat rocker în viaţă, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari, cu 300 de milioane de dolari mai bogat decât Sir Paul McCartney, cel care se află în fruntea clasamentului în prezent.

sursa: mediafax.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bono-ar-putea-deveni-cel-mai-bogat-rocker-de-pe-planeta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19