Select your Top Menu from wp menus

Bloomberg: de la penuria vaccinurilor anti-COVID-19 am putea ajunge să înotăm în ele. Piața lor de desfacere ar putea să se prăbușească

Publicața americană Bloomberg a dedicat un articol larg ascensiunii companiei Moderna – producătoare de vaccin anti-COVID-19, care într-un an, de la lipsă de profit a ajuns la o capitalizare de 100 de miliarde dolari.
Articolul descrie un posibil viitor al tehnologiilor mRNA care este folosită la producerea vaccinului anti-COVID-19 de unele companii.
Totodată în articol se menționează că după ce unele companii și-au rezolvat problemele cu capacitățile de producție, la un moment dat, anul viitor s-ar putea ajunge brusc de la penuria vaccinurilor anti-COVID-19 la o abundență excesivă, adică literalmente am putea înota în ele.
Bloomberg o citează pe analista Morningstar Inc. Karen Andersen, potrivit căreia piața vaccinurilor ar putea ajunge anul acesta la 72 miliarde de dolari, coborâ până la 65 de miliarde de dolari în 2022 și prăbuși până la 8 miliarde de dolari un an mai târziu.
Totul va depinde ce câte persoane vor avea nevoie de doze suplimentare, cât de des și cum Moderna, Pfizer și alte companii vor putea ridica prețul pentru a compensa reducerea pieței de desfacere.
Astfel  pe măsură de virusul va ajunge să fie un pericol tot mai controlabil, vânzările de vaccin anti-COVID-19 ar putea să scadă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bloomberg-de-la-penuria-vaccinurilor-anti-covid-19-am-putea-ajunge-sa-inotam-in-ele-piata-lor-de-desfacere-ar-putea-sa-se-prabuseasca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19