Select your Top Menu from wp menus

„Blestemul” unei fotografii, făcute în Egipt. Din cauza pozei vor ajunge la ÎNCHISOARE

Câţiva tineri ruşi, turişti în Egipt, se mândresc cu faptul că au escaladat Marea Piramidă a lui Keops. Performanţa este atestată de o serie de fotografii inedite, postate pe internet.

Ruşii spun că s-au ascuns în incinta complexului piramidelor până la încheierea programului de vizitare. Apoi, în timp ce apunea soarele, s-au căţărat pe piramidă fără nicio problemă, deoarece nu se vedea niciun paznic.

Autorităţile egiptene au interzis, în anii 80, escaladarea piramidelor, dar se crede că unii ghizi acceptă, contra cost, să-i ajute pe turişti să urce măcar câteva trepte ale acestora.

Escapada i-ar putea costa pe tinerii teribilişti de la 1-3 ani de închisoare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/blestemul-unei-fotografii-facute-in-egipt-din-cauza-pozei-vor-ajunge-la-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19