Select your Top Menu from wp menus

BLESTEMUL TRACTOARELOR la Bieşti: Al doilea tractorist STRIVIT MORTAL, în 3 luni FOTO

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost strivit mortal de propriul tractor. Nenorocirea s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, în împrejurimile satului Bieşti. Serviciile urgente care au fost apelate de persoanele aflate în preajmă, nu au putut decât să-l scoată pe tractoristul deja decedat dintre fiarele maşinii.

Bărbatul, originar din satul Pohorniceni, se ocupa de pregătirea terenului pentru fortificare prin plantarea materialului săditor. Din cauza pantei abrupte unde se efectua aratul, tractorul cu şenile s-a dezechilibrat şi s-a rostogolit lateral la vale de trei ori. Martorii care au urmărit accidentul teribil au apelat la salvatorii de la Orhei şi la alte servicii urgente.
Potrivit şefului USP din cadrul DSE Orhei, Igor Pojar, salvatorii au ajuns primii la faţa locului, dar tractorisul nu mai putea fi salvat. Cadavrul acestuia a fost extras dintre fiarele distorsionate ale tractorulului, iar medicii au confirmat decesul.
Acesta este deja al doilea caz tragic, aproape identic cu cel care s-a produs în comuna Biesti cu puţin peste 3 luni în urmă. În iulie curent, un bărbat în vârstă de 54 de ani din satul Cihoreni a fost strivit mortal de tractorul cu remorcă care s-a răsturnat în timp ce se deplasa pe o porţiune de drum înclinat.

  • tractor accident biesti (3)
  • tractor accident biesti
  • tractor accident biesti (1)
  • tractor accident biesti (2)

foto: DSE Orhei