Select your Top Menu from wp menus

BLESTEM. Doi fraţi au murit în aceeaşi zi, pe acelaşi drum, în accidente diferite

O familie  şi-a pierdut doi copii în accidente care au avut loc miercuri, pe acelaşi drum, dar la ore diferite. Fraţii, băiat şi fată, au murit la şase ore distanţă unul de celălalt, după ce maşinile lor s-au lovit de TIR-uri, in judeţul Caraş-Severin, Romania.

Primul accident a avut loc în jurul prânzului. Emanuel , în vârstă de 27 de ani, se afla la volanul maşinii sale când, din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit de un TIR ce venea din sens opus. Tânărul a murit pe loc.

Şase ore mai târziu, sora acestuia, Maria , în vârstă de 22 de ani, se afla, cu soţul ei şi cu cei trei copii ai lor, în remorca unui tractor. La numai 50 de kilometri de locul în care fratele său murise, un TIR a venit în spatele tractorului şi l-a lovit puternic. În urma impactului, tânăra a murit strivită între fiarele contorsionate ale remorcii. Barbatul  şi copiii au fost aruncaţi din remorcă pe şosea şi au suferit zgârieturi.

sursa: EVZ.ro 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/blestem-doi-frati-au-murit-in-aceeasi-zi-pe-acelasi-drum-in-accidente-diferite/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19