Select your Top Menu from wp menus

Bizar: L-a prins beat la volan, l-a dat în judecată şi nu s-a prezentat în instanţă

 O cauza contraventionala  a fost respinsa  de Judecatoria Orhei  din motivul  neprezentarii in instanta a reprezentantului Politiei rutiere.

Judecatoarea Oxana Savin a mentionat drept motiv de incetare a procesului contraventional faptul ca nu  doar contravenientul, dar nici politistul care a constatat contraventia, nu s-au prezentat in instanta. Asta, desi ambii au fost citati de 2 ori. Prezenta agentului constatator fiind in acest caz absolut  obligatorie, judecatoarea a decis sa inceteze  procesul contravenţional.

Procesul verbal in privinta unui conducator auto care,  in septembrie trecut,  a fost prins beat la volanul masinii  BMW , pe o strada din centrul orasului Orhei,   a fost transmis in instanta la mijlocul lunii noiembrie 2012. Colaboratorul Politiei rutiere, care a constatat contraventia, nu s-a prezentat insa  la niciuna din cele 2 sedinte programate pentru examinarea acestui caz.  Si nici nu a instiintat instanta despre motivele absentelor de la sedintele convocate in decembrie trecut si in ianuarie curent.

Autor: Radio Orhei

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bizar-l-a-prins-beat-la-volan-l-a-dat-in-judecata-si-nu-s-a-prezentat-in-instanta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19