Select your Top Menu from wp menus

Biletul Orhei-Chişinău ar putea să se scumpească în timpul apropiat cu cca 10 lei

Călătoria de la Orhei la Chişinău ar putea să se scumpească în timpul apropiat cu cca 10 lei. Aceasta deoarece Curtea Supremă de Justiţie a lăsat în vigoare decizia Curţii de Apel prin care tariful la transportul interurban de pasageri va fi majorat cu 20 de bani la kilometru.

Potrivit lui Eugen Daţco, Directorul executiv al Uniunii Transportatorilor şi Drumarilor, care este citat de IPN, transportatorii propun ca majorarea să fie eşalonată, 50% în toamnă şi alte 50% în primăvară.

Distanţa dintre Orhei şi Chişinău este de 48 de kilometri, preţului unui bilet fiind de 18,2 lei. În cazul majorării cu câte 20 de beni pentru un kilometru al tarifului la transportul interurban, peţul va creşte cu 9,6 lei şi va constitui 27,8 lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/biletul-orhei-chisinau-ar-putea-sa-se-scumpeasca-in-timpul-apropiat-cu-cca-10-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19