Select your Top Menu from wp menus

”Biblia a fost scrisă de bețivi drogați!” Află cine a spus asta și ce a pățit

De ce nu au unii oameni încredere în Biblie? Pentru că nu îi cred pe cei care au scris-o, deoarece sunt niște ”bețivi drogați”.

Cântăreața poloneză Dorota Rabczewska a declarat în timpul unui interviu că nu crede cuvintele sfinte din Biblie, deoarece această carte a fost scrisă de ”cineva care era beat de la vin și care fumase iarbă”.

În urma declarației șocante a solistei, care își spune Doda, reprezentanții bisericii catolice au cerut ca aceasta să fie pedepistă deoarece i-a ofensat pe creștini.

Cântăreața a fost astfel amendată cu suma de 1450 de dolari.


sursa: lubertatea.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/biblia-a-fost-scrisa-de-betivi-drogati-afla-cine-a-spus-asta-si-ce-a-patit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19