Select your Top Menu from wp menus

Beyonce, Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz pregătesc un musical

Beyonce a fost distribuită alături de actriţele Cameron Diaz , Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon într-un musical regizat de Ryan Murphy.

Scenariul musicalului „One Hit Wonders” a fost scris tot de Ryan Murphy, alături de Brad Falchuk şi Ian Brennan, colegii săi din serialul de televiziune „Glee”.

Cele patru staruri vor interpreta rolul unor cântăreţe care au fost celebre în anii ’90. Fiecare a avut momentul său de glorie, cu un hit, apoi a intrat într-un con de umbră, scrie Vedete.

Musicalul, numit „One Hit Wonders” prezintă povestea şi destinul acestor cântăreţe care într-un final decid să îşi unească forţele şi să formeze un super-grup de muzică.

Pentru Beyonce este primul proiect major de după sarcină, fiind ştiut faptul că în luna ianuarie ea a născut-o pe micuţa Blue Ivy Carter.

Şi pentru Gwyneth Paltrow acest musical aduce un element de premieră, deoarece ea se regăseşte în postura de producător.

sursa: 24 Hmd


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/beyonce-gwyneth-paltrow-si-cameron-diaz-pregatesc-un-musical/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19