Select your Top Menu from wp menus

Berlusconi ar fi cheltuit aproape 2,9 milioane de euro pe dame de companie

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, este suspectat că ar fi cheltuit aproape 2,9 milioane de euro pentru zecile de dame de companie invitate la petrecerile organizate în vilele sale, arată documente judiciare, citate de publicaţia britanică Daily Express.

Acuzaţiile sunt incluse în cele 65.000 de pagini de documente pe care procurorii le deţin într-un caz de corupţie care îl vizează pe un apropiat al lui Berlusconi al cărui nume nu este prezentat de publicaţia britanică.

Daily Express, îl acuză pe Berlusconi că ar fi cheltuit 2,9 milioane de euro pe dame de companie, subliniind că acest lucru s-a întâmplat în contextul în care Italia beneficiază de ajutorul Uniunii Europene pentru reducerea deficitului bugetar.

Silvio Berlusconi le-a dat asigurări liderilor europeni că Guvernul de la Roma va adopta un plan de relansare economică, deşi economiştii şi analiştii politici sunt sceptici în legătură cu reformele propuse.

sursa:  cancan.ro

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/berlusconi-ar-fi-cheltuit-aproape-29-milioane-de-euro-pentru-zecile-de-dame-de-companie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19